Aliou Coly signerer for Jerv!

Midtstopperen Aliou Coly (30) signerer ut 2023!

Vi kan meddele at Aliou Coly signerer for Jerv. Midtstopperen står med hele 252 kamper og 10 sesonger i Kristiansund Ballklubb. Coly har totalt 142 kamper i Eliteserien for både Kristiansund og Molde. En ekstremt sterk forsvarsspiller med mye erfaring.  

- Jeg er så glad for å komme her og få sjansen med kontrakt ut året. Jeg kommer med min erfaring og vil hjelpe laget med å ta steg. Det er så viktig. Det å forsvare seg er mine styrker. Det å tenke, være på riktig plass, stenge rommene og hjelpe mine lagkamerater rundt meg er noe jeg vil bidra med, sier Coly og forteller om tiden i vente.

- Jeg er klar mot Start, men vi vil se denne uken hvordan det går. Jeg har hatt to måneder uten kamptrening. Så får vi se hva trenerne sier!, forteller Coly etter dagens økt.

heioo.JPG
Coly godt i gang med sin første økt i ettermiddag.

- Spillergruppen er bra. De tar meg godt i mot og jeg har fått en god kontakt med spillerne. Jeg tror det kommer til å bedre bra fremover og at resultatene vil komme, det føles som det går den riktige veien. Mentaliteten er viktig og dette er noe jeg har erfaring med og vil bringe inn i gruppen, sier Coly avslutningsvis som ser frem til resten av sesongen. 

Vi gleder oss til å se den erfarende stopperkjempen Aliou Coly i aksjon i tiden fremover!

Annonse: