Lagbilde etter siste kamp

6 plass på eliteturnering i Danmark!

Jerv G15 har vært på turnering i Danmark og trenerteamet oppsummerer oss fra de siste to kampene og oppholdet.

- Siste dag av cup startet med kamp mot Aalborg, som er et lag vi tidligere i år har spilt 2-2 mot. Så vi visste vi kunne ha gode sjanser til å prestere godt mot danskene, forteller trenerteamet og oppsummerer kampen.

- I 1. omgang matcher vi Aalborg godt, og klarer å skape noen farligheter, samtidig som vi stort sett henger godt sammen defensivt. Vi bytter på å ha ballen, og det er helt jevnt inn til pause på stillingen 0-0.

- Vi visste vi kunne skape mer med noen justeringer i pausen, men utover i omgangen sliter vi med å flytte beina, samtidig som Aalborg også gjør noen justeringer vi ikke klarer å håndtere som ønsket. 

- Det ender til slutt med et surt 3-0 tap, med en prestasjon som totalt sett er under pari.., forteller trener, Tobias Birkedal med trenerteam.

Prep før Aalborg.jpg

Turneringens siste kamp var mot Anderlecht fra Belgia. Dette har trenerteamet å si om kampen: 

Vi visste dette ville bli en skikkelig test, som vi har gledet oss til lenge.

- Etter en hektisk første omgang, er Anderlecht det mest effektive laget, og belgierne leder forholdsvis fortjent 2-0 til pause. Sett bort ifra resultatet kan vi være bra fornøyd med prestasjonen.

- Vi viser oss fra en positiv side i 2. omgang, og matcher det belgiske akademilaget i flere faser. Vi klarer å være oss selv, og spille i den stilen vi ønsker selv mot så godt motspill. 

- Med litt mer flyt og effektivitet, kunne fått med oss ett poeng, men kampen ender til slutt med 2-1 tap etter scoring av Marius Altenborg i 2. omgang.

Til tross for tapet, kan vi være stolt av en slik prestasjon, forteller trenerteamet!

 

Av totalt 24 lag ender Jerv G15 på en solid 6. plass.

- Vi tar med oss flere gode opplevelser og referanser hjem til Grimstad, forteller trenerteamet avslutningsvis.

Annonse: