1920

3 poeng hjem til Grimstad for Jerv 2!

Jerv 2 spilte mandag kveld borte mot Giv Akt i 4.divisjon, og endte nok en gang med tre poeng til de gule og blå.

Jerv 2 leverer sine saker om dagen og har hele sju seiere på rad. Noe som gjør at man virkelig er med i kampen om opprykket. Med gode prestasjoner over tid tok vi en prat med hovedtrener Erik Krokvik for å høre hva han har å si om kampen.

- I første omgang styrer vi mye med ball. Her kunne vi vært litt bedre på valg og utnytte potensialene bedre. Vi får uttelling et par ganger og leder fortjent til pause med scoringer av Richstad og Kjølsrud, sier Krokvik og forteller videre.

- I andre omgang starter vi med å gå opp i 3-0 ledelse. Kjølsrud noterer seg med nok en scoring. Vi har flere muligheter på overganger til å score enda flere og har stort sett kontroll på kampen. Mot slutten får vi et rødt kort med Eskil Topland Duesund som gjør at Giv Akt skaper godt trykk og noen sjanser helt på tampen, men uten uttelling, forteller Krokvik avslutningsvis som er fornøyd med nok en trepoenger.

IMG_0412.jpeg
André Richstad og Jakob KJølsrud (2) scoret målene i 3-0 seieren mot Giv Akt.

Jerv 2 stilte med følgende lag: 

Georg Esperaas Dirdal, Jesper Marius Skuseth Myklebust, Thomas Liene Ness , Johannes Tønnessen, Eskil Topland Duesund, André Rosmer Richstad, Henrik Ryltoft Bertelsen, Ludvig Froyna-Leivann, Omar Badran Halim, Lars Aasbø Lundberg og Jakob Helland Kjølsrud

Benk: Sindre Haldorsen, Leo Augustin Skogsfjord, Benni Fondo Belanga Heritie, Rayyan Ahmed Echkantena, Muamer Zec, Danel Hasic

Vi gratulerer Jerv 2 med nok en seier, og ønsker unggutta lykke til i neste kamp, som er mandag 11. september mot Lyngdal!

Annonse: