Uavgjort tross tidlig ledelse

Vi gikk i ledelsen etter 17 minutter, men Åsane slo tilbake.

F

I kveld var det endelig finvær på Levermyr igjen, og 1160 tilskuere var på plass i solskinnet når vi skulle prøve å revansjere onsdagens cup-exit mot Eigersund.

Vi går tidlig i ledelsen etter en jevn åpning! Luke Ferreira tar imot ballen langt nede på sin venstreside, hvor han drar ballen med seg skrått innover og scorer. Resten av omgangen er nokså jevn, men initiativet vi hadde innledningsvis gis gradvis bort. 1-0 til pause.

Den andre omgangen er jevn og med flere sjanser til begge lag. Allikevel føles ikke ledelsen som veldig truet av bortelaget fra Bergen. Men etter 77 minutter utlikner Åsane med tidligere Jerv-spiller Michael Ogungbaro på en corner. Ogungbaro reagerer på flott vis med å ikke feire mot gamleklubben sin. Det siste drøye kvarteret som er igjen av kampen er det naturligvis vi som gir alt framover for å ta tilbake ledelsen, mot et Åsane-lag som ser fornøyde ut med 1 poeng. Og vi kommer nærme scoringa. Aller nærmest er vi når Glenn snapper opp en ball som Åsane-keeper glipper. Ballen havner hos Wichmann som omtrent på hjørnet av 5-meteren har muligheten til å sette ballen i åpent mål, men ballen går i nettveggen og ut.

Dermed blir det den syvende (!) 1-1-kampen mot Åsane i cup- og OBOS-sammenheng. Vi spiller vår fjerde uavgjortkamp denne sesongen, i tillegg til ett tap. Det hjelper dessverre lite poengmessig, og evnen til å bikke kampene vår vei har ikke vært god nok til nå. Om én uke prøver vi på nytt borte mot Strømmen!