Viktig seier over Ham Kam!

Michael Baidoos første Jervmål holdt til seier

Alle foto: Jan Skaregrøm

Viktige 3 poeng er innkassert!

Etter flere kamper uten seier, skulle det endelig lykkes på hjemmebane mot Ham Kam idag. Tre viktige poeng, og sterk seier mot et godt spillende HamKam-lag.

- Dette er så fantastisk deilig, og det viktig for gutta å se at det nytter å holde på med det vi øver på hver dag, selvom seieren idag ikke er av de beste kampene vi har spilt. Men vi vinner, sier Arne Sandstø etter kampen.

Og et mål var det som trengtes idag, for å kunne sikre en viktig, og etterlengtet seier. 

Debutanter og hjemmedebutanter
Foran dagens kamp var det viet mye oppmerksomhet til vår nysignerte spiss, Alexander Dang. Og han startet kampen og leverte en solid kamp, hvor han jobbet og slet mye på topp. 

Men det var en annen hjemmedebutant som "stjal overskriftene" idag, nemlig Michael Baidoo, som er på lån fra FC Midtjylland.
Midtbanespilleren debuterte i Jervdrakt mot Strømmen, men spilte sin første offisielle kamp på Levermyr foran egne supportere og trengte kun 5minutter på å levere sitt første Jervmål. 
Baidoo spilte en solid kamp - og ble Dagens Jervspiller. 

Bjørnar Hove debuterte også foran sitt nye publikum idag, og hadde sin første kamp på Levermyr. Også han leverte en god kamp, og kunne feire med resten av sine nye lagkamerater etter kampen.

Alexander Dang i sin Jervdebut (Foto: Jan Skaregrøm)
Alexander Dang i sin Jervdebut (Foto: Jan Skaregrøm)


Fokuset rettes fremover og oppover
Nå rettes fokuset mot ny kamp, borte mot Sandnes Ulf neste søndag, før to nye hjemmekamper står for tur. Nå handler det om å ta godfølelsen fra kampen med seg videre - og fortsette å jobbe hardt for å ta nye viktige tre-poengere.

Vi ser fremover og ikke minst oppover i tiden fremover!


Skade på Hoel Andersen
Dagens nedtur ble skaden til Martin Hoel Andersen etter 24.minutter.  Han landet feil etter en takling inni straffefeltet til motstanderen, og landet på skulderen. Han ble fraktet til sykehus for å ta bilder, og vi venter svar på skaden. Alt står bra til med Hoel Andersen, og vi håper han snart er tilbake.

 

Annonse fra Obos-ligaen: