Viktig lagseier mot Strømmen

Det var duket for en viktig kamp når Strømmen gjestet Levermyr i kveld.

I en vikig kamp trakk vi det lengste strået og gikk seirende av matta på Levermyr i kveld.

Førsteomgang

Etter 10 spilte minutter hadde vi allerede kommet rundt på kant og til innlegg av Solli to ganger, men vi lyktes ikke med noen av avslutningene. Vi fortsatte dog å presse på for scoring og når det var spilt 17 minutter fikk vi frispark i god posisjon, som heller ikke førte til scoring. Strømmen lå lavt og kompakte defensivt og det var vanskelig å få til de største sjansene offensivt. Når det var spilt 34 minutter kom vi til en stor sjanse. Nydelig innlegg av Aase, men vi bommer litt på avslutningen og den blir sleivet til utspark. Like etter presset Strømmen på og det endte med tre hjørnespark, hvor vi til slutt fikk klarert bort siste. Ikke lenge før pause var Strømmen nær ved å ta ledelsen, en Strømmen spiller fikk ballen på rundt ni meter, men blåste avslutningen over mål. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Løsnet etter hvilen

Etter hvilen fortsatte vi å presse på, men verken vi eller Strømmen kom til de store sjansene. Aase var nok en gang fremme med noen gode innlegg, men avslutningene gikk ikke på mål. Men etter det var spilt 77 minutter løsnet det endelig. Larsen slo en lang ball opp som Norheim vant i luften. Han headet ballen rett i bena på Kok, som forøvrig fikk sine første minutter i Jerv drakten, som spilte ballen fint videre til Baidoo. Han nølte ikke og han skøyt knallhardt i lengste hjørne. Fantastisk scoring og en fantastisk følelse. Like etter scoringen var Baidoo nær ved å doble ledelsen etter en frekk lobb fra sekstenmeteren, men den endte dessverre i tverrligger. Vi hadde nok så god kontroll resten av kampen, men på overtid ble vi presset hardt av Strømmen som fikk to hjørnespark på rad. Larsen reddet forøvrig en på streken. Kampen endte med 1-0 seier og clean sheet!!

Bytter:
76´Solli ut, Kok inn
76´Aase ut, Håbestad inn
86´Baidoo ut, Wichne inn

Se scoringen til Baidoo her:

Allerede førstkommende onsdag er det klart for ny kamp, da møter vi HamKam borte kl. 18:00!!