Viktig 3-poenger på bortebane!

Håbestad og Wichmann sto for scoringene da Tromsdalen ble slått 3-1!

Årets første seriekamp mot Tromsdalen ble som kjent utsatt grunnet dårlig vær, og i dag ble den utsatte kampen gjennomført. Det endte med tre viktige poeng og seier i Nord-Norge!

Kampen åpner på best tenkelig vis når Håbestad scorer sitt første OBOS-mål etter bare 6 minutter. Reinhardsen slår en nydelig ball opp mot Håbestad som tar ned ballen og plasserer den rolig til side for en sjanseløs keeper! Bare 8 minutter senere, i det 14. minutt, skulle ledelsen økes ytterligere. Wichmann skyter et frispark fra skrått hold over muren og perfekt plassert nede i det nærmeste hjørnet, og dermed 0-2. Vi er det klart beste laget, og i følge assistenttrener Mini har vi stort sett god kontroll på kampen gjennom hele den første omgangen.

Den andre omgangen er ikke like bra. Hjemmelaget har nå mer ball og står høyere i banen enn i første, men allikevel slepper vi ikke nordingene til noen ferlige sjanser. Etter 66 minutter kommer dog reduseringa for Tromsdalen. Et langt innkast blir stusset på bakerste stolpe, hvor en blå og rød løper seg fri og setter ballen i mål. Nå er det naturligvis mer spenning i kampen, men vi er gode til å rydde unna det som kommer imot, og til tider spille vårt eget spill. Det ser ut til å gå mot tre poeng hjem til Grimstad, og i det 94. minutt fjerner Ole Marius Håbestad all mulig tvil når han drar seg fri og scorer på returen fra sitt eget skudd og dermed 1-3 og seieren sikret. - Utrolig deilig, sier Mini etter kampen.

- Vi vinner tre sterke poeng mot en motstander som har fått dårlig betalt så langt i år, fortsetter assistenttrener. Nå ser vi fremover mot hjemmekamp mot Sandnes Ulf søndag 16. juni. Heia Jerv!