Vi tar med oss ett poeng fra Gjemselund!

Vi har tapt her fire ganger tidligere, men i dag brøt vi den dårlige vi trenden og klarer 1-1.

Foto Elisabeth Grosvold.

I dag var det klart for en meget tøff bortekamp tatt historikken i betraktning. Vi har nemlig tapt 2-0, 6-1, 5-0 og 3-1 her tidligere år. I dag brøt vi endelig den statistikken og tar med oss ett svært viktig poeng hjem fra Gjemselund.

Vi åpner veldig positivt og går tidlig i ledelsen. Etter 20 minutter slår Ogungbaro en nydelig langpasning fra midtstreken mot Anene. Han tar ballen flott med seg videre og setter ballen iskaldt i lengste fra en presset posisjon. Sterk prestasjon og 0-1 på Gjemselund! Like etterpå gjør Øvretveit to fantastiske redninger på en KIL-corner. Hjemmelaget får et lite overtak utover i omgangen men vi kjemper godt og går til pause med ledelse. - Spesielt i første omgang er vi gode, sier Mini etter kampen, og legger til at målscorer Chuma Anene også var veldig positiv.

Den andre omgangen starter med et sterkt Kongsvinger-press, men vi rir unna det som kommer av sjanser. Vi kommer oss til noen kontringsmuligheter, men det er hjemmelaget som er farligst frempå. Etter 71 minutter klarer vi ikke å holde unna lenger, når Grimstad-gutt og tidligere Jerv-spiller Iman Mafi slår et flott innlegg fra venstre inn til Adem Güven som setter inn utlikningen for hjemmelaget. Etter scoringen er det KIL som fortsetter å styre kampen, men vi har også et par gode muligheter, spesielt på dødball.

Men ingen av lagene makter å sette inn vinnermålet og vi tar dermed med oss ett poeng hjem fra Kongsvinger, noe vi skal se oss godt fornøyd med ifølge assistenttrener Mini. - Vi er fornøyde med at vi fortsetter å plukke poeng borte og samtligere spillere jobber godt hele kampen igjennom.

Nå venter en uke med 1. runde i Cupen mot Fløy til onsdag, etterfulgt vav nok en bortekamp mot KFUM søndag om en uke. Heia Jerv!