Vi snudde kampen, men HamKam utlignet på overtid

Det ender 2-2 mot HamKam på Briskeby i dag.

Vi klarer å få med oss ett viktig poeng fra Hamar i kveld, men vi var svært nærme å ta med oss alle tre. HamKam åpner kampen best, og er det førende laget gjennom hele første omgang. Etter 22 minutter kommer også scoringa for hjemmelaget. De ruller fint opp på sin høyreside og slår et lavt innlegg som bredsides i mål av Gleditsch. Vi kommer oss noe utover i omgangen, og slepper ikke hjemmelaget til mange sjanser, men skaper heller ikke mye selv.

I den andre omgangen går vi ut og viser oss fra en mye mer offensiv side. Vi styrer til tider kampen og kommer til gode muligheter. Etter 53 minutter kommer også utligninga. I utgangspunktet er det HamKam som kommer på en kontring og har med seg mange folk fremover, men vi vinner ball og kjører ny kontring på hjemmelaget. Zernichow tar med seg ballen fremover og slipper i perfekt øyeblikk til Anene som er iskald alene med keeper og setter den kontrollert i lengste. Nå svinger kampen mer frem og tilbake, og hjemmelaget blir trolig snytt for straffe når en grønn og hvit blir felt inni sekstenmeteren vår uten at dommeren peker på ellevemetersmerket. Like etterpå får vi en gigantisk mulighet når Anene igjen blir spilt fri alene med keeper. Denne gangen varter HamKams sisteskanse opp med en super redning. I det 78. minuttet er kampen snudd når Hoel Andersen scorer et praktmål fra distanse. Flott kombinasjonsspill gjør at vår nummer 17 får stå frelativt upresset fra 18-20 og bredside ballen i det lengste hjørnet! Nå handler de siste 10-15 minuttene om å forsvare ledelsen, noe vi gjør meget bra helt frem til det 92. minutt. Et innlegg fra HamKams høyreside klareres ikke skikkelig, og på 14-15 meter får Markus Solbakken stå og plassere ballen i krysset og dermed 2-2.

Vi er altså svært nære å ta med oss alle tre poengene fra Hamar i dag etter at gutta viser en herlig moral og innsats i den andre omgangen med å snu 1-0 til 1-2, men vi tar i alle fall med oss ett poeng fra Briskeby i kveld. Neste kamp er allerede til torsdag. Da skal den utsatte 1. rundekampen mot Tromsdalen spilles i Tromsø.