Vi skapte mye, men Start trakk det lengste strået

Slaget om Sørlandet ender 3-2 etter en vanvittig kamp.

Kampen starter med et brak når hjemmelaget scorer etter bare seks minutter. Vi hever oss etter dette, og kommer til to gode sjanser, uten uttelling. Etter 25 minutter scorer Start igjen, som sjansemessig er noe ufortjent. Etter dette viser gutta en herlig moral og kjemper seg tilbake i kampen. Først kommer reduseringa med Daniel Aase på hodet etter 31 minutter. Vi fortsetter å skape sjanser, og etter 38 minutter scorer Peter Reinhardsen på en corner som ender opp hos han på bakre stolpe. Uavgjort 2-2 til pause.

I den andre omgangen ligger vi kompakt og lar Start ha mest ball, uten at vi slipper dem til mange sjanser. De får dog et par, hvor den største sjansen deres er et skudd som skifter retning og går i stolpen. Det er derimot vi som kommer til desidert flest sjanser, og kontringene våre med Anene i spissen er skikkelig skumle. Den største sjansen er det kanksje Hoel Andersen som får, når han med god tid skyter rett på keeper fra 16 meter. Kampen vipper frem og tilbake mot slutten, og i det 88. minutt går hjemmelaget igjen i ledelsen... De siste minuttene trøkker vi på for å få utligningen, og vi er utrolig nære når Anene header like på utsdien fra 5-6 meter.

Men det ender med et skikkelig surt tap i en kamp vi fortjente i alle fall ett poeng. Moralen laget vårt viser etter å ligge under 2-0 er vi stolte av, men i kveld er det veldig bittert at vi ikke får med oss noe fra Kristiansand. Takk til alle fra Grimstad som møtte opp og lagde liv på Sparebanken Sør Arena i kveld. Vi i FK Jerv ønsker alle en strålende 17. mai tross tapet i dag!