Vi ble for svake mot Øygarden FK

Det var Øygarden FK som trakk det lengste strået i kveldens kamp, og vi reiser skuffet hjem fra Bergen.

Vi startet kampen forholdsvist friskt de første 20 minuttene, men inviterte Øygarden mer inn i kampen etter halvspilt første omgang. Uten å skape de største sjansene, var vi ved flere anledninger frempå i banen og kom til gode innlegg som vi dessverre ikke nådde frem på.

Utover i omgangen var hverken vi eller Øygarden nær ved å score. Begge lag kom kun til noen innlegg og avslutninger ett stykke utenfor sekstenmeteren hvor de fleste gikk over eller til side for mål. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 etter en omgang hvor det ikke skjedde så mye.

Etter hvilen kom Øygarden best i gang. Etter det var spilt drøye 47 minutter kom de til innlegg, vi glapp litt i markeringen og Øygardens sin spiller fikk omtrent gå fritt opp i luften å heade inn 1-0 til hjemmelaget. Utover i andre omgang klarer vi ikke skape de gode sjansene vi har kommet til i tidligere kamper, alt ble litt halvveis og vi kom kun til avslutninger fra distanse og halvsvake innlegg som Øygarden klarerte.

Vi presset etterhvert Øygarden lave i banen og presset på for utligning, men det ville seg ikke. Øygarder var nærmere å øke ledelsen enn vi var til å utligne. Vi fortsatte dog å presse på til dommeren blåste i fløyten, men i dag lugget det og vi reiser selvfølgelig skuffet hjem fra Bergen når vi ikke får med oss poeng.

Mini var også skuffet etter kampen, og hadde følgende å si:
–Svak kamp av oss. Jevnspilt og tight kamp, men vi klarer ikke være gode nok i eget spill. Nå handler det bare om å restituere og se fremover mot torsdagen!

Bytter:
78´Wichne ut, Zernichow inn

Nå må vi bare legge denne kampen bak oss, før vi allerede til torsdag tar i mot Ranheim på Levermyr Stadion. Kampen spilles klokken 18:00, torsdag 27.08.