Verdensklasse-scoringer i 6-målsfest på Levermyr!

Vi slo til slutt Ull/Kisa 6-2 i en historisk festaften!

Alt lå til rette for å avslutte vårsesongen med en seier i solskinnet på Levermyr i dag. Drøyt 1400 tilskuere var på plass på stadion, og de fikk etter hvert oppleve en meget underholdende kamp!

Dommeren hadde så vidt fått blåst kampen i gang da vi gikk opp i ledelsen! Hagen får ballen midt på Ull/kisas banehalvdel. Deretter dribler han av en motspiller på vakkert vis, før han curler ballen i lengste hjørne! I åpningsminuttene, og mesteparten av kampen for øvrig, er det vi som er det styrende laget. Gutta ruller opp massevis av flotte angrep, og flere scoringer blir det også. Etter 28 minutter øker vi ledelsen til 2-0! Et effektivt og presist angrep bankes i mål av Berglann etter at Hagen tredde gjennom med en flott pasning. Etter 38 minutter får bortelaget riktignok en redusering på et corner, litt mot spillets gang. Vi går dermed til pause med 2-1-ledelse.

I 2. omgang fortsetter det gode spillet, og etter 55 minutter har vi økt to ganger til! Scoringene er attpåtil av ypperste klasse. Den tredje kommer når Collett hælsparker inn et innlegg, og den fjerde scoringa er en kanonkule fra Berglann som går rett i krysset! I det 63. minutt lager bortelaget fra Jessheim en liten spenning i kampen igjen når de reduserer på nok en corner, men det skulle vise seg at seieren aldri var i fare. I det 75. minutt er det igjen tid for en praktscoring – og denne gangen er det Danso som varter opp med superscoring! Hagen er igjen nest sist på ballen i en Jerv-kontring, og fra 18-20 meter dundrer Danso ballen i krysset! Men Nils Petter Andersen og de andre gutta var ikke ferdige enda. Midtstopperen header ballen i mål på en corner, og setter med det den siste scoringa for dagen.

En eventyrlig kveld på Levermyr ender med seier 6-2, og massevis av ypperlige scoringer. Det ble en historisk aften i form av at dette er første gang vi scorer 6 mål i en OBOS-kamp! 18-åringen Halvor Hovstad fikk i dag sin debut i en offisiell kamp da han ble byttet inn i det 88. minutt! Somdal fikk også sin debut fra start i dag, og gjorde en fin opptreden med gode involveringer i den omgangen han fikk! Med denne storseieren avslutter vi dermed en vårsesong som ikke gikk helt vår vei i begynnelsen, men som har tatt seg mer og mer opp mot slutten! Vi satser på at de oppadgående formen fortsetter også når høstsesongen begynner om noen uker. Heia Jerv!