Ventec AS, ny sponsor i FK Jerv

Ventec AS er nå på plass som ny bronsepartner i FK Jerv. De er allerede med og støtter breddeidretten i Grimstad, men ønsker også å støtte flaggskipet innen fotball i Aust Agder.

Ventec AS er en ventilasjonsentreprenør med eget blikkenslagerverksted lokalisert på Bergemoen i Grimstad. Med sine 25 ansatte leverer, monterer og vedlikeholder de alle typer ventilasjonsanlegg. Et av spesialitetene er installasjon av moderne ventilasjonsanlegg i eldre bygninger. Dette krever ofte spesiallagde løsninger som de kan produsere på sitt eget verksted. Siden 1990 med Stig Brobakken i førersetet, har de har de hatt sin visjon om; "Fornøyde kunder er vårt varemerke og våre kunder er derfor våre beste ambassadører".

Vi får besøk av assisterende daglig leder, Thomas Askildsen, som også er meget interessert i fotball. Han er opptatt av at Ventec AS skal støtte det beste fotball-laget i regionen. Thomas ser også verdien med å komme med i sponsornettverket til FK Jerv. Nå gleder de seg til et tettere samarbeid med klubben og at de kan gjøre avtaler med de andre samarbeidspartnerne i FK Jerv.

Ønsker man rein og frisk luft inne, er det lurt å sjekke ut nettsiden til: www.ventec.as 

Annonse fra Obos-ligaen: