Velkommen til Telecomputing!

Telecomputing - spesialisten på skytjenester, er ny sponsor i Jerv!

Velkommen på sponsorlaget!

- Vi er opptatt av å være tilstede i vårt lokale marked og vise et samfunnsansvar som engasjerer det lokale næringslivet. Fotball og idrett er arenaer vi alle er assosiert med som noe som danner et fellesskap, og der er Telecomputing opptatt av å være med og bidra, sier salgssjef Geir Christoffersen i Telecomputing.

Våre verdier sammenfatter godt med det Jerv står for, og vi ser helt klart likheter mellom det å drive en klubb, et lag og en solid bedrift. Begge parter er avhengig av tilstedeværelse, tett oppfølging/ coaching og resultatorienterte ansatte/spillere som ønsker å være best, fortsetter han.


Motiveres av et solid sponsornettverk og mange muligheter
- I Jerv er det også mye motivasjon å spore blant klubbens mange spennende støttespillere og sponsorer. Jerv er en veldrevet klubb, et sultent førstedivisjonslag i kombinasjon med et engasjert lokalt næringsliv. Dette er elementer som Telecomputing ønsker å være en del av.

- Vi ser for oss både inspirasjon, det å kunne samarbeide med flere av aktørene samt mulighet for forretning til det beste for alle parter, avslutter salgssjefen.

Les mer om selskapet her.

Telecomputing er Nordens ledende spesialist på Skytjenester, og har i dag Europas største og mest moderne driftsplattform tilpasset SMB markedet.

Selskapet ønsker å bringe verdi til FK Jerv og sponsorene tilknyttet klubben og ser frem til et spennende 2018 i Obosligaen.


Vi ønsker Telecomputing velkommen på sponsorlaget!Annonse fra Obos-ligaen: