Ute av Cupen etter overtidsdrama

Det sto 0-0 veldig lenge, men så kom scoringene.

Foto E. Grosvold/Agderposten

Cupens andre runde ble i dag spilt mot Sandefjord her hjemme på Levermyr. Vi åpner veldig godt og har et godt press på Sandefjord innledningsvis. Bortelaget kommer seg noe mer inn i kampen etter hvert, men vi er det beste laget og burde kanskje ledet til pause. Det gjør vi ikke, og lagene går ut i den andre omgangen på 0-0.

Utover i den andre omgangen blir det flere avbrekk i spillet, og tempoet er generelt lavt i kampen. Vi fortsetter å være det førende laget, og vi brenner noen store sjanser. Begge lag holder litt igjen mot slutten, og tar ikke de helt store sjansene fremover vel vitende om at et uavgjortresultat fører til ekstraomganger. Når det er spilt 89 minutter er det dog bortelaget som tar ledelsen. Ofkir får gå og gå mot vårt mål, og fra 18-20 meter fyrer han av et langskudd som går rett i krysset. Det blir lagt til mange minutter, så det er enda ikke over på Levermyr. Vi trykker på fremover, og på en corner flytter vi også keeper Boujar opp. Det ender dessverre med at Sandefjord får kontre, og Mladenovic får enkelt sette inn 0-2 på åpent mål i det 92. minutt. Da virker det naturligvis til å være over på Levermyr, og de fleste tilskuerne begynner på lette på seg. Det var imidlertid ikke over, for i det 95. minutt setter Hoel Andersen inn reduseringa! Da var det fortsatt et par minutter igjen å spille, og vi får en siste mulighet. En duell nær Sandefjords sekstenmeter ender i beina på Anene, som setter ballen via keeper og i stolpen... Så nære var vi altså å klarte en helt usannsynlig opphenting og ekstraomganger, men slik ble det ikke i dag.

Dermed er vi ute av Cupen på skikkelig bittert vis. Sånn er fotballen, og heldigvis er det ikke lenge til neste kamp; til søndag kommer nok et storlag, nærmere bestemt Aalesund, på besøk.