Uavgjort mot Kongsvinger

Det endte med poengdeling på Gjemselund stadion etter en kamp som var preget av slitne ben

Det tok tid før vi kom inn i kampen og før vi fikk til å spille vårt spill. I første omgang var det stort sett Kongsvinger som hadde ballen og presset på for scoring. Men det var ikke før det var spilt 31 minutter at den første scoringen ble notert. En gammel kjenning, Martin Hoel, prøvde seg først på en heading som Øvretveit reddet, men han var også først på returen og klinket ballen hardt i tverrligger og inn. Vi kom ikke til noen bemerkelsesverdige sjanser i første omgang, og måtte gå til pause på stillingen 1-0.

I andre omgang kom vi noe friskere ut, og klarte å holde mer på ball. Men vi klarte dog ikke skape så mye sjanser offenstivt i banen. Andre omgang var stort sett preget av to lag som forsøkte å presse høyt, uten å skape så mye. Først i det 64 minutt kunne vi notere vår første ordentlige målsjanse. Mafi slo ett flott innlegg som Håbestad headet i mål, og vi fikk utligningen vi jaget. Vi stod godt i mot defensivt, men Kongsvinger kom til noen halvsjanser uten å lykkes. Kampen endte 1-1, og vi fikk med oss poeng i en mindre god kamp.

Bytter:
46´ Solli ut, Håbestad inn
73´ Isaksen ut, Aase inn
73´ Zernichow ut, Ikhsan inn
90+2´ Pibe ut, Hove inn

Høydepunkter kan du se her:

Nå skal gutta restituere, hvile og trene godt før vi forbereder oss på en ny tøff periode med fem kamper på 14 dager.