Uavgjort borte mot Stjørdals-Blink

Nok en gang viser vi moral når vi får med oss ett poeng fra Stjørdal.

Nok en gang får vi en mindre god start på kampen og Stjørdals-Blink fikk straffespark når det kun var spilt 16 minutter. Dermed fikk vi et tidlig baklengs og en svak start på bortebane.

Utover i omgangen fortsatte vi å presse på for utligning, men heller ikke alene med keeper satt den før pause. Vi kom dog til noen gode muligheter, og var nær ved å utligne. Men scoringen uteble og vi gikk til pause på stillingen 1-0.

Etter pause så det ut som uflaksen skulle snu da vi kort til etter pause fikk straffespark. Men heller ikke da klarte vi å sette inn utligningen. Vondt ble verre når Stjørdals-Blink etter 54 minutter satte sin andre for dagen og økte ledelsen til 2-0.

Årets sesong, så langt, kjennetegner nok god moral og innsats, og også i dag kom dette frem. Når det var spilt 73 minutter fikk Pibe muligheten og satte ballen fint i mål. Vi fikk endelig reduseringen og stillingen var da 2-1. Kun to minutter senere, i det 75. spilleminutt fikk vi igjen sjansen fra straffemerket. Denne gangen var det Wichmann som fikk sjansen, og den tok han vare på. Han satt ballen høyt i mål, utenfor keepers rekkevidde, og utlignet til 2-2. Dette ble også sluttresultatet og vi skal være fornøyde med at vi nok en gang klarer å få med oss poeng når vi ligger under med to mål.

– Skuffende å kun reise herfra med ett poeng, selvom vi henter opp 0-2. Vi viser god karakter igjen ved å svare i andre omgang, men det holdt dessverre ikke helt til seier. Vi må luke bort dumme baklengsmål. Det er vanskelig å vinne hvis vi skal slippe inn to mål hver gang, sa Mini etter kampen.