Tredje strake seier

For en snuoperasjon på Levermyr i det som ble den tredje strake seieren etter Koronapausen

I dagens kamp tok det litt tid før vi kom ordentlig i gang og vi klarte ikke å få til det fine spillet vi hadde mot HamKam. Når det var spilt seks minutter fikk Raufoss frispark i god posisjon og de gikk opp i ledelsen etter en heading som gikk i tverrliger før den gikk i Øvretveit og i mål. Men ikke lenge etter var vår nysignering fra Singapore høyest i feltet. Når det var spilt 12 minutter stanget Ikhsan ballen i mål etter en god corner. Kanskje ikke rart han har kallenavnet Singapore Airlines. Resten av omgangen var preget av mindre godt spill og kun noen store sjanser til Raufoss. Like før pause fikk Raufoss også straffespark, og vi gikk til pause på stillingen 1-2.

Etter hvilen kom vi litt friskere ut, og etter at Raufoss brente noen store sjanser kom vi mer og mer inn i kampen. Først når det var spilt 68 minutter fikk vi en corner som ble nydelig lagt, og der var selvsagt Larsen og dunket ballen i mål. Etter scoringen kunne man se at vi fikk mer energi og vi presset på for å gå opp i ledelsen. Etter 80 spilte minutter slo Zernischow en fin ball over forsvaret til Raufoss og Pibe var alene med keeper. Der gjorde han ingen feil og han lobbet ballen lekkert over en utspilt keeper. Kun to minutter senere i det 82.minutt var Pibe gjennom igjen. En fin pasning av Norheim og Pibe var iskald foran mål. Han fintet både en forsvarspiller og keeper før han satte ballen nydelig i lengste. Kampen endte med det 4-2 og vi tok vår tredje strake seier.

Bytter:
46´ Isaksen inn, Latifu ut
46´ Solli inn, Mafi ut
53´ Pibe inn, Baidoo ut
66´ Håbestad inn, Ikhsan ut
73´ Wichne inn, Aase ut

Se høydepunktene fra kampen her:

Nå skal vi lade batteriene for allerede til onsdag spiller vi kamp på Levermyr igjen. Da er Ullensaker/Kisa gjester på Levermyr klokken 18:00!