Stygt bortetap

Vi ledet tidlig, men hjemmelaget kom sterkt tilbake.

Årets siste bortekamp ble en tung affære, selv om det så lyst ut til å begynne med.

Vi tar ledelsen etter bare 7 minutter, når Wichmann setter inn et straffespark som kommer etter at en Ull/kisa-spiller lager hands. Det er vi som er det beste laget innledningsvis, og har til tider fint angrepsspill. Men utover i omgangen kommer hjemmelaget mer med, og får to kjappe scoringer i det 32. og 34. minutt. Lagene går til pause på 2-1. Etter pause er det en jevn kamp, men vi sliter med å komme til de store sjansene. I løpet av to nye, bekmørke Jerv-minutter avgjør Ull/kisa kampen, og scorer 3-1 og 4-1 i det 70. og 71. minutt.

Nå gjenstår det kun én kamp av årets OBOS-liga, og med bare to poeng ned til nedrykkskvalifisering bli dette en utrolig viktig kamp. Vi skal avslutte med seier og trygg plass i år også!