Tap mot Strømmen

Vi var ikke gode nok i dagens kamp mot Strømmen og reiste hjem uten poeng

Vi startet i utganspunktet kampen bra, og hadde mest ball de første fem minuttene. Men Strømmen fikk en tidlig scoring, og tok over det meste av spillet etter det. Vi klarte ikke å komme inn i kampen igjen, mens Strømmen fortsatte å presse på. Strømmen økte ledelsen etter 17 minutter på innlegg, og vondt ble verre når Strømmen igjen økte ledelsen til 3-0 etter 37 spilte minutter. Vi gikk til pause på stillingen 3-0, og uten at vi skapte så mye.

Etter hvilen kom vi ut som et friskt pust og hadde det meste av spillet de første 20 minuttene av andre omgang. Da det var spilt 60 minutter reduserte Pibe til 3-1. Men det var til ingen nytte. Helt ut av det blå fikk Strømmen skyte upresset fra sekstenmeteren og de økte da ledelsen til 4-1. Men etter 77 minutter var Pibe gjennom igjen, alene med keeper tuppet han ballen enkelt i mål, stillingen var da 4-2. Vi fortsatte å jobbe, men Strømmen pungterte kampen da de fem minutter på overtid satte inn 5-2 målet.

Vi ser frem til å få en full treningsuke før vi skal reise til Bergen for å spille mot Åsane, tirsdag 08.september klokken 18:00.