Tap mot Ranheim

Vi holdt ikke mål i dagens kamp og tapte mot Ranheim.

Det var vi som startet best i dagens kamp, og til tross for tidlig rødt kort til Mafi, var det vi som gikk opp i 1-0 ledelse etter det var spilt 15 minutter. Zernichow presset Ranheim keeperen og vant ballen, han satt den enkelt i åpent mål.

Gleden var kortvarig. Etter det var spilt 25 minutter utlignet Ranheim til 1-1 på ett langskudd. Etter scoringen tok Ranheim over og vi ble presset lave i banen, naturligvis i og med at vi kun var ti mann. Ranheim var effektive og tok vare på sjansene sine, stillingen til pause var 1-3.

Etter hvilen var vi med i kampen igjen men heller ikke denne omgangen varte det lenge. Etter 54 minutter fikk Ranheim straffe som de scoret på, og stillingen var da 1-4. Vi fortsatte å prøve, men klarte aldri å ta vare på ballen og ble liggende enda mer bakpå. Ranheim utnyttet at vi ikke hang med og det endte til slutt med 1-6 tap.

Bytter:
60´Pibe ut, Håbestad inn
60´Campos ut, Wangerud inn
66´Baidoo ut, Myhre inn
66´Suggelia ut, Hove inn
78´Wichne ut, Hagen inn

Nå må vi se fremover og heve oss når vi til søndag møter Strømmen borte. Kampen spilles 30.august klokken 15:00!