Tap mot Kongsvinger

Det endte dessverre med 0-2 tap i sesongens siste seriekamp.

Kampen starter på en dårlig måte når Kongsvinger går opp i 0-1 ledelse i første spilleminutt. De får løpe seg fri inni sekstenmeteren og header ballen i mål. Vi henger ikke med hode av den grunn. Gutta fortsetter å jobbe på. Innen det var spilt 20 minutter var vi svært nære ved to anledninger, men avslutningene gikk dessverre utenfor. Godt spill i forkant, og fine tendenser. Da det var spilt 29 minutter fikk Kongsvinger frispark rett utenfor sekstenmeteren. Skuddet går tverrligger inn og Kongsvinger økte til 0-2, som også var stillingen til pause.

I andre omgang starter vi best. Vi holder ballen i laget og spiller til tider god fotball. Etter det var spilt rundt 57 minutter fikk vi en god mulighet, men keeperen til Kongsvinger reddet. De første 20 minuttene var det Jerv som hadde mest ball, men uten å få inn scoringen. Etter 88 spilte minutter er dessverre ikke marginene på vær side. Vi kommer til en god mulighet, men headingen går på innsiden sv stolpen og til keeper. Kampen ender 0-2 på Norac Stadion. Vi benytter også anledningen til å gratulerer Tobias Wangerud med sin debut i OBOS-ligaen!

Årets sesong er nå slutt og vi retter snuta mot en ny sesong i OBOS-ligaen i 2020. Vi ender på en litt skuffende 12.plass, og skal jobbe hardt inn mot neste sesong.