Tap i Stavanger

Vi går på årets andre tap etter fire gjennomførte treningskamper.

I dagens treningskamp gikk Viking tøffest ut og hadde mest ball de første ti minuttene. Men vi fortsatte å presse og vi kom på kontring. Prøvespiller Campos får ballen og prøver å komme seg gjennom, han blir felt bakfra og skaffet straffe til Jerv. Campos tok straffen selv og ga Jerv ledelsen 1-0 på SR-Bank Arena.

Etter drøyt halvspilt første omgang utligner Viking til 1-1 etter scoring direkte fra corner. Kampen blir mer og mer jevnspilt, men Viking fortsetter å presse på. Vi slurver litt og Viking kommer lett til og går opp i 2-1 ledelse.

Vi blir tvunget til å foreta første spillerbytte da Baidoo etter 36 minutter får en kjenning i låret, Suggelia da kom inn. Resultatet 2-1 stod seg til pause.

Kom godt i gang

Etter pausen gikk Mafi ut, og Solli kom inn. Vi kom godt i gang i andre omgang og presset på for utligning. Kun fem minutter ut i omgangen fikk vi utligningen vi jaktet. Solli slo en lang ball opp i banen som Knudsen flikket gjennom til Campos. Alene gjennom smalt Campos ballen i lengste hjørne. Før det var spilt 70 minutter ble det gjort ytterligere to bytter, Hove og Campos gikk ut, Norheim og Dang kom inn. Ikke lenge etter slurver vi igjen og Viking får avslutte rett utenfor sekstenmeteren og skrur ballen i lengste. Viking gikk da opp i en 3-2 ledelse. Etter scoringen ble det gjort ytterligere to bytter. Aase og Wichmann gikk ut, Hoel og Håbestad kom inn.

Vi fortsatte å presse på, men lyktes ikke å få en scoring til før kampslutt. Dermed endte kampen 3-2 til Viking. Vi fikk dog til endel godt spill både offensivt og deffensivt, og vi tar med oss det positive videre.

Vi gleder oss allerede til neste treningskamp!!