Tap i en mindre god kamp

Det endte med tap i dagens kamp mot HamKam på Marbella.

Jevnspilt førsteomgang

De første ti minuttene var vi ikke helt med, men vi kom mer og mer inn i kampen i løpet av første omgang. Det blir en nokså jevnspilt omgang hvor verken vi eller HamKam skaper de størest sjansene. HamKam var dog nærmest å gå opp i ledelsen før pause. Vi prøvde å vinne ballen høyt i banen, men lyktes sjeldet, og de gangene vi lyktes med det var vi dessverre ikke presise nok i avleveringene av pasningene. Vi gikk til pause på stillingen 0-0, noe som var et ok resultat etter sjansene å dømme.

Holdt ikke helt mål

Andre omgang ser heller ikke ut til å gå vår vei. HamKam er rett og slett litt mer på rett etter pause, og vi blir straffet hardt for å være litt passive. HamKam går opp i 1-0 ledelse etter 47 spilte minutter. Vi fortsatte å prøve, men lykktes ikke med å etablere noe godt offensivt spill. Sjansene uteble for vår del, og etter det var spilt ca en time blir vi straffet igjen. Spissen til Hamkam blir spilt alene gjennom, og de går opp til en 2-0 ledelse. Spillerne roper på offside, men dommeren godkjenner målet. Den siste halvtimen fikk vi til litt mer når vi fikk vridd spillet, men vi kom likevel ikke til de store sjansene.

Nå fokuserer vi på de neste treningene hvor vi skal jobbe hardt for å forbedre oss til neste kamp, den er forøvrig allerede på torsdag, 05.03 kl 15:00. Da er det Ull/Kisa som er motstander. Vi gleder oss.