Tap i en godkjent kamp

Det endte dessverre med tap mot Tromsø på Alfheim i dagens kamp

Vi startet kampen meget godt og var fult på høyde med Tromsø gjennom hele første omgang. Den første halvtimen var vi ved flere anledninger gode med ball, vi spilte oss ut bakfra og spilte godt sammen som et lag. Defensivt jobbet vi godt og det var sjeldent at Tromsø fikk komme til de store sjansene. Siste kvarteret i første omgang kom Tromsø derimot til litt flere muligheter, men vi fikk avverget gjentatte ganger. Når det var spilt 34 minutter var også vi nær ved å kunne gå opp i ledelsen. Vi kom først på en overgang, men ble litt ubesluttsomme, etterfulgt av et hjørnespark hvor Norheim headet ballen like utenfor mål. Vi gikk til pause på stillingen 0-0, med en følelse om at vi var fult på høyde med Tromsø på Alfheim stadion.

Sur start etter hvilen

Etter hvilen var det Tromsø som kom klart best i gang, og vi ble litt hengende etter de først ti minuttene. Kun fem minutter etter hvilen var Tromsø nær ved å gå opp i ledelsen, men heldigvis for oss kom ballen litt overraskende på Tromsø spilleren som skøyt ballen i stolpen fra rundt tre meter. Drøye ti minutter ut i andre omgang gikk Tromsø opp i 1-0 ledelse, vi ble dessverre hardt straffet da vi ikke kom på riktig side tidsnok, og Tromsøspissen kunne banke ballen i mål.

Vi fortsatte å presse på for utligning, men det ble for upresist i den siste tredjedelen og Tromsø gjorde det vanskelig ved å ligge godt defensivt. Stillingen ble 1-0 og vi reiser skuffet hjem fra Tromsø.

Tett og jevn kamp på en tøff bortebane. Står stort sett godt defensivt og slipper Tromsø lite til. Dessverre klarer vi ikke å være skarpe nok på de overgangene og sjansene vi skaper. Synd vi ikke klarer å få uttelling på slutter, sa mini etter kampen.

Bytter:

14´ Larsen ut, Zernichow inn
66´ Isaksen ut, Aase inn
66´ Pibe ut, Håbestad inn
77´ Ikhsan ut, Latifu inn

Neste kamp spilles allerede på onsdag. Da reiser vi til Åråsen for å spille hengekampen mot Lillestrøm.