Surt tap mot Lillestrøm

Det endte med tap mot Lillestrøm på Åråsen i kveldens kamp

Det var Lillestrøm som kom best i gang og vi ble litt jagende de første minuttene. Allerede da det var spilt 8 minutter gikk Lillestrøm opp i 1-0 ledelse. Scoringen kom etter et godt klikk-klakk spill som vi ikke klarte og henge med på, og Lillestrøm-spissen satt ballen fint i mål alene gjennom. Det tok litt tid før vi kom inn i kampen og vi klarte ikke å holde på ball når vi først fikk den. Når halvtimen var spilt kunne det se ut som skuldrene til gutta endelig ble sluppet ned, og de begynte å komme til noen halvsjanser, både på innlegg og dødball. Men det ville seg ikke i siste tredjedelen og stillingen til pause var da 1-0 til Lillestrøm.

Bedre andre omgang

Etter hvilen så guttene mye mer avslappet ut, de spilte ball og ved flere anledninger kom vi til gode muligheter som dessverre ikke ble godt nok utnyttet. Lillestrøm hadde også sine sjanser og kunne ved noen anledninger økt ledelsen. Vi presset Lillestrøm lengre ned i banen og hadde mest ball i perioder, men det løstnes ikke foran mål denne gangen heller. Kampen endte med det 1-0 og vi reiser skuffet hjem fra Åråsen.

Bytter:
27´ Aase ut, Baidoo inn
77´ Solli ut, Mafi inn
77´ Isaksen ut, Pibe inn
87´ Håbestad ut, Ikhsan

Se høydepunktene fra kampen her:

Allerede førstkommende lørdag spilles det ny kamp. Klokken 15:30 er det Åsane som er gjester på Levermyr Stadion. Håper vi ser deg der!!