Surt tap etter grei kamp

Det ender med 0-1 tap på Levermyr, tross en kamp gutta jobber godt.

Vi åpner kampen på en god måte og er på fra første minutt. De første 15 minuttene er det Jerv som har mest ball, men Nest-Sotra kommer mer inn i kampen innen de første 20. Etter drøye 30 minutter kommer vi til en god sjanse hvor Zernichow slår et farlig innlegg bak forsvaret, men Håbestad får akkurat ikke tåen på ballen. Godt angrep av Jerv. De siste 15 minuttene av første omgang er det nokså jevnspilt, men Nest-Sotra er farlig frempå, blant annet med et stolpeskudd.

Andre omgang starter også nok så jevnspilt. Etter drøye fem minutter ut i andre omgang får vi en god mulighet hvor Solli slår en god ball opp til Dang, men headingen går dessverre utenfor. Når det er spilt 63 minutter går Nest-Sotra opp i 0-1 ledelse, litt mot spillets gang. Etter scoringen til Nest-Sotra er det de som har det meste av ballbestittelse, og i løpet av 10 minutter har de et skudd i tverrligger og to skudd i stolpen. Kampen ender derfor 0-1 på Levermyr.

- Det er et stort steg frem i dag i forhold til de to tidligere kampene hvor det ikke har blitt jobbet hardt nok som lag. Det er alltid surt når det blir tap, men det var en jevn affære, sa hovedtrener Sandstø etter kampen.

I denne kampen klare vi å skape noen sjanser, men lykkes dessverre ikke å sette de. Den kommende uken skal det jobbes hardt innover mot neste kamp. Den er mot Sandefjord fotball, lørdag 2.november kl. 16:00 på Komplett Arena.

Håper så magne som mulig tar turen til Sandefjord. Heia Jerv!!