Seier i krigekamp!

Vi slår Strømmen 1-0 etter scoring av Tønnessen!

Nesten 1300 tilskuere var på plass på Levermyr i dag, for å se den viktige kampen mot Strømmen. Med tap i dag ville vi vært bare 2 poeng over bortelaget, og farlig nær nedrykkslagene. Heldigvis ble det seier og 3 viktige poeng.

Etter en jevn åpning er det vi som får den starten vi ønsker. Tønnessen får ballen litt på utsiden av kanten av sekstenmeteren og sender av gårde et superskudd! Skuddet går helt i vinkelen, i tverrligger og ned og dermed 1-0. Videre utover i omgangen er det vi som fortsetter på styret, men Strømmen er farlige fremover, særlig på dødballsituasjoner. Omtrent et kvarter etter scoringen får bortelaget et diskutabelt straffespark, som reddes mesterlig av vår keeper Øystein Øvretveit! Fantastisk! Videre holder vi ledelsen ut til pause.

Etter hvilen ligner begge lagene mindre og mindre på Barcelona, og det blir mye kriging. Kampen bølger, og begge lagene har sine sjanser, dog uten uttelling. Mot slutten av kampen fokuserer vi mer og mer på å holde ledelsen ut, og Strømmen blir det angripende laget. Vi blir tvunget til å gjøre noen bytter, og det blir svært aktiv coaching fra Sandstø og Mini på sidelinja for å seieren i land. Gutta kriger mesterlig og ofrer seg i alle duellene, og vi holder 1-0-ledelsen kampen ut! Dermed tar vi tre viktige poeng i en skikkelig krigekamp, og ser nå fremover mot Aalesund borte om ei uke. Heia Jerv!

PS: Bilder fra kampen og intervju med Sandstø på våre sosiale medier (Instagram: fkjerv, Facebook: Fotballklubben Jerv)