Stortap mot Ranheim

Det endte med tap mot Ranheim i kveldens kamp, og vi reiser skuffet hjem fra Trondheim

De første ti minutten av kampen kom vi godt i gang, og vi holdt press på Ranheim. Vi kom dog kun til noen halvsjanser, som på en god dag kanskje kunne gått vår vei. Men da det var spilt 11 minutter kom vi litt bakpå når Ranheim kom i et forrykende tempo, og en Ranheim spiller kunne skyte upresset fra rundt 11 meter. Når det var spilt 14 minutter hadde vi en god mulighet til å utligne, men headingen på hjørnesparket gikk i nettveggen.

Da det var spilt 31 minutter økte Ranheim ledelsen til 2-0, også denne gangen kom scoringen på innlegg. Resten av omgangen var vi meget upresise og fikk ikke mye ut av de hjørnesparkene eller halvsjansene vi produserte. Vi hadde endel å gå på både offensivt og defensivt.

Svakere andre omgang

Da det stod 51 spilte minutter på tavlen, bare seks minutter etter hvilen, økte Ranheim ledelsen til 3-0. Ranheim spilte seg rundt på kant, og fikk slått inn til en umarkert spiller som plaserte ballen nede i hjørnet. Vi forsøkte å skape noe offensivt, men vi ble alt for upresise i avleveringene. Defensivt slet vi med å henge med Ranheim når de kom i høyt tempo, og da det var spilt 71 minutter økte Ranheim igjen, og stillingen var da 4-0. Når det var spilt 89 minutter økte Ranheim til 5-0 som også ble slutt resultatet.

Mini hadde følgende å si etter kampen:
Tung kveld. Vi er greit med spillmessig gjennom kampen, men er alt for svake i begge bokser. Utrolig skuffende at vi ikke klarer å være konkurransedyktige i dag.

Bytter:
63´ Pibe ut, Håbestad inn
72´ Aase ut, Zernichow inn
84´ Wichmann ut, Ness inn