Stortap i sjansebonanza

Det endte med tap i Bergen i en kamp hvor vi skapte mange gode sjanser

Vi starte kampen nok så greit og var nær allerede etter åtte minutter, men vi ble avvinket for offside. Når det var spilt 14 minutter får en Åsane spiller stå umarkert og satt ballen enkelt i mål fra rundt fem meter. Kun noen minutter senere var Jerv farlig frempå og med en dobbelsjanse med begge headingene ble for svake. Når det var spilt 18 minutter sendte Campos en fin ball til Pibe som kom alene med keeper, men avslutningen ble dessverre for svak. Frem til det var spilt 30 minutter var vi frempå ved flere anledninger, men ble for svake i avslutningsøyeblikket. Etter det var spilt 34 minutter økte Åsane til 2-0, som også var stillingen til pause.

Etter hvilen ble vondt til verre. Åsane økte til 3-0 kun to minutter ut i andre omgang. VI fortsatte å presse på for redusering, men vi ble dessverre for svake i avslutningsøyeblikket. Når det var spilt 54 minutter satte Åsane spikeren i kisten når de scoret igjen og økte ledelsen til 4-0, de økte senere til 5-0. Først etter 61 spilte minutter satt Larsen ballen i mål etter innlegg fra Zernichow, en mager trøst. Kampen endte med dette 5-1 og vi reiser skuffet hjem fra Bergen.

Mini var skuffet etter kampen og hadde følgende å si:
– Vi kan selvfølgelig ikke fortsette å slippe inn så mye mål. Det er utrolig skuffende. I tillegg bør vi score mange fler. Totalt sett en veldig skuffende kamp. Vi ønsker åpenbart ikke å fremstå sånn som vi gjør nå.

Bytter:

57´Mafi ut, Wichne inn
63´Suggelia ut, Ness inn
63´Larsen ut, Hove inn

Vi er skuffet, men vi må heve hodene og rette snuten fremover mot neste kamp. I morgen starter en ny treningsuke og vi skal forberede oss godt. Sogndal gjester Levermyr Stadion mandag 14.september kl. 18:00.