Storseier på Levermyr

I dag gikk det veien. Jerv vant fortjent 5-1 i kveldens hjemmekamp på Levermyr.

Kampen starter på verst tenkelig måte. Skeid scorer i første angrep og Øvretveit må hente ballen ut av nettet i første spilleminutt. Men etter scoringen var det kun et lag på banen.

Scoringen satt langt inne

Vi må likevel vente 39 minutter før den første scoringen sitter for Jerv. Ballen ender tilslutt i bena på Daniel Aase, som drar seg forbi og setter den i lengste utagbart for keeper. Vi går til pause på 1-1.

Når det er spilt 57 minutter blir Wichne liggende og han må hjelpes av banen. Han blir stygt taklet og det resulterer i rødt kort til Skeid spilleren. Det går forøvrig bra med Wichne etter kampen.

Like etter får Jerv frispark rett utenfor sekstenmeteren til Skeid. Kristoffer Tønnessen klinker til og keeperen sender returen rett i bena på Håbestad som setter ballen sikkert i mål. Og det går bare oppover derifra. Dang plukker opp returen på en defensiv corner, spiller ballen til Baidoo som kan vende alene og som videre kan sende ballen gjennom til Zernichow som lobber den elegant over keeper.

Flere overtidsscoringer

Nok en kamp med mange tilleggsminutter, denne gangen 5 minutter. Kun et minutt inn i overtiden bestemmer Luke Ferreira seg for å gjøre det selv. Han fyrer av et langskudd som er helt utagbart for keeper. Nydelig scoring. Det stopper ikke der. Jerv fortsetter å presse på, og det resulterer i enda en scoring. Fire minutter på overtid får Jerv frispark som legges flott inn av Aase. Larsen er sikker på hodet og det står 5-1 til Jerv.

Jerv vinner kampen 5-1 i en kamp de er best omtrent hele kampen.