Stor OBOSJUBEL på Levermyr

Lise Kjelle fra Obos Block Watne var idag innom med det synlige beviset på 100.000kr fra OBOS JUBEL!

TUSEN TAKK OBOS!

- Idag har vi 100.000 gode grunner til å juble, med et så positivt tilskudd som det vi her fikk tildelt av Obosprosjektet, OBOS Jubel, "jubler" daglig leder i FK Jerv, Trond Christoffersen.

Hva er OBOS Jubel?

OBOS Jubel er et prosjekt/tiltak som skal sikre at våre medlemmers lokalmiljøer fortsatt skal ha et levende idretts- og kulturliv også etter koronakrisen, har OBOS gitt 40 millioner kroner til frivillige foreninger som har fått ekstra utfordringer etter koronautbruddet.

- Som ansatt i OBOS-konsernet er det utrolig stas å få lov til å besøke Jerv og dele ut en sjekk på 100.000kr som vi vet kommer godt med, til alt arbeidet Jerv gjør for lokalsamfunnet. Og det er gøy at Jerv fikk et positivt svar på søknaden som er sendt på vegne av klubben, sier distriktssjef i OBOS Block Watne i Agder, Lise Kjelle.

Positivt tilskudd til positive aktiviteter

- For oss i Jerv er dette viktig tilskudd fra en generøs aktør som OBOS.
OBOS er allerede solid representert i fotballen, og vår ligasponsor, men disse midlene er uavhengige av det faktum at vi er et Obosliga-lag, sier Christoffersen.

Dette er positive midler som skal brukes til positive aktiviteter som kommer hele klubben til gode. Vi ser på dette som et tilskudd til vårt samfunnsarbeid for hele klubben og for hele byen, avslutter han.

Vi jubler for tilskuddet og takker OBOS!

Annonse: