Sterk poengdeling for Jerv 2

Det endte med poengdeling mellom Jerv 2 og Randesund etter snuoperasjon av Jerv.

I kveldens kamp mot Randesund var det forventet at det skulle bli tøft å ta poeng. Jerv stilte med et nokså ungt lag, hvor de fikk støtte av noen rutinerte a-lagsspillere. Gjestene setter inn 0-1 etter 35 spilte minutter, og det blir også stillingen til pause.

I andre omgang skaper Jerv noen sjanser med det mangler litt på siste tredjedelen. Og litt mot spillets gang setter gjestene inn 0-2 når det er spilt i underkant av 60 minutter. Men Jerv gir seg ikke og holder presset oppe. Det viser seg å gi uttelling. Ballen blir spilt ut i innleggsposisjon på høyre side hvor Roppestad slår en fint innlegg langs bakken, der er ikke Okachi vond å be. Han klinker den hardt langs bakken i nærmeste hjørne, og reduserer til 1-2 når det er spilt 74 minutter. Jerv fortsetter å presse på, men Randesund jobber knallhardt defensivt og det ble vanskelig for Jerv å spille seg gjennom. Tre minutter på overtid får Jerv corner og trener Krokvik velger å sende keeper Boujar opp i feltet. En godt slått corner fra Noah Beisland resulterer i mål. Ballen detter til slutt ned i feltet og Boujar takler ballen i mål. Kampen ender 2-2 på Levermyr kunstgress. Godt jobbet av et ungt lag!!

- En kamp hvor vi stort sett styrer banespillet. I Første omgang gir vi bort et litt enkelt mål, og vi klarer ikke å utnytte de gode mulighetene vi får. Etter timen spilt slipper vi inn nok et litt enkelt mål hvor vi ikke får klarert skikkelig. Vi reduserer med Anthony etter flott innlegg av Roppestad. Vi får satt et bra press de siste 15 minuttene og får uttelling tre minutter på overtid etter en corner, oppsumerer trener Krokvik etter kveldens kamp.