Sterk borteseier for Jerv 2!

Topplaget i 4. divisjon, Lyngdal, ble i dag slått av Jerv 2!

Jerv 2 ligger på en sterk 4. plass i 4. divisjon, og de møtte i dag delt serieleder Lyngdal til dyst i Lyngdal.

Jerv 2 stilte i dag et meget sterkt lag med mange lokale unggutter som alltid, og som i dag fikk god hjelp fra mer rutinerte A-lagsspillere som Ide Gomes, MacConnacher, N.P. Andersen og Hoel Andersen. I den første omgangen er vi det beste laget, men vi slipper Lyngdal for enkelt til som gjør at de leder 2-0 innledningsvis. Like før pause reduserer vi til 2-1 etter en god prestasjon av Hoel Andersen, som for øvrig er tilbake for fullt etter et langt skadeavbrekk. Han spilte sin andre Jerv 2-kamp etter skaden i dag, og var også på benken mot Sandnes Ulf søndag. Lagene går til pause på stillingen 2-1.

I den andre omgangen dominerer vi matchen i enda større grad, og utlikningen kommer også. Nils Petter Andersen scorer på straffe. Ikke lenge etter går Lyngdal opp i ledelsen igjen etter en uheldig keepertabbe. Jervgutta ga seg derimot aldri, og etter 65 minutter  kom utlikninga til 3-3, nok en gang på straffespark fra Nils Petter. Og midtstopperen fra Egersund ga seg ikke der! Kan satte mot slutten av kampen sin tredje straffe for dagen og sikret oss seieren over Lyngdal! Alle tre straffene kommer av et godt Jerv-spill og flotte angrep. To av straffene var det Somdal som lagde, og det siste var det Aanonsen som sørget for.

Det var en fornøyd Jerv 2-trener Jahn Robert "Mini" Holmgren som rapporterte til Grimstad i bussen hjem fra Lyngdal. Han fortalte at gutta virkelig sto frem i dag og viste at det betydde noe å bære Jervdrakta. Han var også fornøyd med hvordan de eldre A-lagsspillerne som MacConnacher og Nils Petter sto frem og kontrollerte kampen mot et godt fysisk Lyngdal-lag.

Toft sliter for øvrig med hoften, men håpes å være tilbake i trening denne uka.