Spiss fra portugisisk toppserieklubb til Jerv!

Idelino Gomes Colubali signerte i dag en lånekontrakt med Jerv.

Vi er veldig glade for å kunne presentere vår nye spiss, Idelino Gomes. Han er 2.04 meter høy og kommer fra Boavista i Portugal, som er en klubb i Portugal øverste nivå. Gomes kommer opprinnelig fra Guinea-Bissau, men har spilt i Portugal siden han var 16 år gammel. Gomes har signert en lånekontrakt som strekker seg ut 2017-sesongen.

Arne Sandstøs beskrivelse av spilleren er at han er en stor, sterk og målfarlig spiss. Han er naturligvis god i feltet og han skyter også hardt. Gomes selv sier at han gleder seg stort til å komme i gang i Jerv, og ønsker å score masse mål i tiden han er i Grimstad. Rune Jakobsen sier at han håper å få Gomes spilleklar til kampen mot Fredrikstad på søndag.

Sjekk ut våre Facebook-sider for video av hele presentasjonen av vår nye spiller. Der finner man intervju av Sandstø og Gomes (med Gomes' agent Ricardo Pinho som tolk). 

Gomes har signert tre Jerv-drakter i dag, og disse vil bli delt ut til tre heldige vinnere. For å være med i konkurransen må du ønske Gomes velkommen til Jerv i kommentarfeltet til denne artikkelen! 

Annonse fra Obos-ligaen: