Spennende fotballhøst i vente!

Arendal og RBK har vært på besøk, nå er Start neste av mange store kamper!

Foto Jan Skaregrøm

I 2013 spilte vi i 3. divisjon og fikk besøk av lag som Staal Jørpeland, Frøyland og Klepp på Levermyr. Siden den tid har det skjedd en utrolig utvikling i klubben, både på og utenfor banen, med kvalifisering til Eliteserien to år på rad. Selv om de sportslige resultatene har vært noe dårligere i år, er vi fortsatt på et nivå vi bare kunne drømme om for noen år siden. Vi har hatt gleden av å få store lag som Rosenborg, Stabæk og Brann på besøk til Levermyr. Da skapte vi fotballfest i Grimstad, noe vi også gjorde mot naborival Arendal til tross for et litt surt tap.

 

Kampene mot RBK og Arendal er bare to av mange store og spennende kamper som venter på Levermyr denne fotballhøsten! Allerede til helga møter vi Start. Da skal vi lage ny fotballfest! To uker senere kommer Sandnes Ulf til Grimstad (17. september), et lag vi har hatt et godt overtak på de siste årene med 4 seire, 1 uavgjort og 0 tap. I de to kampene deretter møter vi to lag med store tradisjoner: Mjøndalen (1. oktober) og Bodø/Glimt (22. oktober). Den ordinære serien avsluttes når Florø gjester Levermyr (5. november).

For øyeblikket ligger vi på en 10. plass, 5 poeng bak 6. plass og kvalikplass. Med en glitrende høst er det selvfølgelig mulig å gjenta 6. plassen vi fikk i 2015, men fokuset vårt er først og fremst på å ta kamp for kamp, og sanke nok poeng til å også være et OBOS-lag i 2018, noe vi ligger i svært god rute til nå.

Annonse fra Obos-ligaen: