Snuoperasjon på Levermyr

Endelig kom årets første trepoenger!!

HamKam startet best å var nær ved å score etter allerede 2 minutter. Men vi fortsatte å jobbe og tok mer og mer tak i kampen i løpet av første omgang. Litt frem og tilbake, men ingen store sjanser for noen av lagene, sett bort i fra den første til HamKam. Vi manglet litt på siste tredjedelen. I første omgang får vi det ikke helt til å stemme, og vi klarer ikke å spille vårt spill.

Andre omgang startet på værst tenkelige måte da vi slapp inn et tidlig mål, og HamKam økte ledelsen til 2-0. Det skjer lite i kampen fra begge hold helt til det er spilt 70 minutter.

Håbestad stiger frem på første stolpe og stanger ballen i en HamKam spiller før den går i mål, vi utligner til 1-2 i det 81 spilleminutt. Bare 5 minutter senere kommer utligningen.  Norheim løfter ballen elegant med brystet og brassesparker ballen i mål etter en heading fra Suggelia.

Jerv fortsetter å presse på og i siste sekund dukker Baidoo opp på bakre stolpe og setter den kontant i mål. Dermed ender kampen 3-2 og alle poengene blir igjen på Levermyr.

Bytter:

58´Larsen ut, Suggelia inn
58´Dang ut, Aase inn
74´Zernichow ut, Wichne inn
74´Campos ut, Pibe inn
82´ Håbestad ut, Baidoo inn