Snuoperasjon med overtidsscoring sikret avansement

Håbestad avgjorde 4 minutter på overtid mot Fløy!

Det var i dag klart for årets første runde i Cupen, en tradisjonsrik og herlig dag i norsk fotball. Vi reiste vestover for å møte det nynedrykkede 3. divisjonslaget Fløy på Flekkerøya. En tøff kamp med masse dueller endte til slutt i vår favør etter at Grimstad-gutten Ole Marius Håbestad stanget inn 1-2 fire minutter på overtid!

Det var hjemmelaget Fløy gikk i ledelsen tidlig i den andre omgangen, men det gikk ikke mange minuttene før vi lagde balanse i regnskapet igjen. Peter Reinhardsen fikk en lobb inn bak og var alene gjennom, men skuddet gikk på keeper. Returen endte til slutt hos Aase driblet av en mann og satte ballen i mål! Mot slutten av kampen tok vi mer og mer over, selv om Fløy også var frampå et par ganger. Det så ut som kampen skulle gå til ekstraomganger, men Ole Marius Håbestad ville det annerledes. En corner i det 94. minutt slås inn av Wichmann, som stusses i mål av nevnte Håbestad! Dermed er vi videre i Cupen 2019. Heia Jerv!