Skuffende tap i Strømmen!

Vi taper 2-1 mot Strømmen i en rotete kamp.

Det var klart for første seriekamp etter en kort sommerpause, og vår motstander var Strømmen borte.

Like før kampstart måtte Sandstø gjøre et bytte i startelleveren når Hagen måtte kaste inn håndkleet i oppvarmingen. Dermed kom Collett inn på indreløper-plassen. Vi får en frisk start på kampen med et par greie muligheter med Babajide og Wembangomo på høyresiden. Men det var ikke vi som skulle få kampens første scoring. Etter 10 minutter går Strømmen opp i ledelsen på en corner som blir slått inn på første stolpe. Etter 29 minutter blir vondt til verre når Strømmen kontrer inn 2-0. Etter hvert i omgangen sliter vi litt med å produsere store sjanser, men på 1-0 til Strømmen får Toft en stor mulighet som dessverre går over mål. Vi får ikke den etterlengtede reduseringa før pause, og dermed står det 2-0 etter 45 minutter.

I pausen gjør vi et bytte, Haugstad kommer inn på høyrekanten for Babajide David. Vi kommer oss noe nærmere scoringen utover i 2. omgang, og etter 63 minutter kommer endelig reduseringa. Berglann drar seg fri på venstrekanten og slår et nydelig innlegg til Toft som stanger ballen i mål! Den siste snaue halvtimen gjør vi selvsagt alt for å få utlikningen, men Strømmen er gode til å stoppe oss. Selv om vi kjemper for 2-2 er nok Strømmen nærmere 3-1. De har noen supersjanser, blant annet to skudd i metallet. Men når hjemmelaget har stang ut, lever fortsatt kampen i høyeste grad. Til slutt får også vi våre muligheter. En corner som ender i tverliggeren samt en stor mulighet for Danso er det vi får. Når ikke det går inn ender kampen 2-1 til hjemmelaget.

I en svak og rotete kamp fra vår side reiser vi hjem med 0 poeng. Dersom vi hadde hatt marginene litt mer med oss den første halvtimen kunne fort utfallet blitt annerledes, men slik ble det ikke i dag, og Strømmen tar en nokså fortjent seier. Nå må vi legge dette bak oss og heve oss inn mot neste kamp, borte mot Levanger om en uke!