Seier over Øygarden

Det endte med seier over Øygarden FK i kveld og vi fortsetter i den gode flyten

Allerede etter fem minutter så det ut til at vi skulle gå opp i ledelsen da dommeren pekte på straffemerkert. Men Øygarden keeperen var med på notene og avverget. Vi fortsatte å presse på for kampens første scoring og etter 14 minutter stod det 1-0 på Levermyr. Larsen spilte en nydelig ball gjennom til Baidoo, han tok med seg ballen og slo et fantastisk innlegg som Norheim kunne skli i mål. Vi fortsatte å presse på, men kom kun til noen halvsjanser og manglet litt på siste tredjedelen for å øke ledelsen ytterligere. Øygarden skapte ikke de største sjansene og vi hadde stort sett god kontroll bakover i banen.

Bedre andre omgang

Etter hvilen kom vi enda friskere ut på banen, og det gikk kun fire minutter før den satt igjen. Da det var spilt 49 minutter dro Aase frem innleggsfoten på et frispark. Keeper prøver seg ute i feltet, men innlegget skrudde og han mistet ballen. Pibe skøt i stolpen og ballen havnet til slutt hos Ikhsan som enkelt kunne bredside ballen i mål. Snaue 10 minutter senere satt den igjen. Klokken viste 58 spilte minutter da Aase smalt til, mellom bena til en Øygardenspiller, og i lengste. Stillingen var på det tidspunktet 3-0.

I det 63. spilleminutt økte vi ledelsen nok en gang. Ikhsan scoret sitt andre for dagen da kan snek seg inn på første stolpe etter en godt slått corner av Wichmann. Nok en gang viser Ikhsan at det er en grunn til at han kalles Singapore Airlines da han igjen stanget ballen i mål. Stillingen var da 4-0. Men i det 72.spilleminutt fikk Øygarden sin redusering etter et hjørnespark og de fikk nok en redusering to minutter på overtid. Vi vant 4-2 og tar med oss tre viktige poeng.

Bytter:
66´ Håbestad inn, Pibe ut
66´ Zernichow inn, Wichne ut
66´ Isaksen inn, Norheim ut
75´ Hove inn, Baidoo ut
75´ Solli inn, Mafi ut

Se høydepunktene her:

Nå går vi inn i nok en periode med mange kamper på to uker. Gutta skal lade batteriene før vi allerede førstkommende Onsdag møter Sogndal kl. 18:00 på Fosshaugane Campus.