Seier og avansement i cupen!

Vi slår Bryne 2-1 på Levermyr og er videre til 3. runde!

(Foto Jan Skaregrøm)

Det var i dag klart for cupkamp hjemme på Levermyr for første gang på noen år! Det også på årets kanskje fineste og varmeste dag til nå. Allikevel var det ikke veldig fullt på stadion, mellom 700 - 800 tilskuere overvar dagens kamp.

Vi begynner kampen ganske bra, og etter bare 18 minutter er det Berglann som sender oss i ledelsen når han kriger ballen i mål med hodet! Bryne er også farlig frampå ved noen anledninger, og på den ene er det kaptein Andersen som redder oss med nød og neppe på streken! Men det er istedenfor vi som scorer igjen, denne gang på en corner. Det strides noe om hvem som faktisk fikk pirket den i mål, men Haugstad er antakeligvis involvert i noe på fremste stolpe - og ballen går i alle fall i mål! Det så ut som vi skulle gå til pause med 2-0, men helt på tampen av omgangen scorer den evigunge Aram Khalili på en retur fra et tverrligger skudd. Alt i alt helt greit at vi går i garderoben med en ettmålsledelse slik omgangen utspilte seg.

Over i 2. omgang tar vi mer over, og er nærmere 3-1 enn Bryne er utlikning. Men hele den andre omgangen går uten at det skjer det helt store, og vi vinner fortjent 2-1!

Det er deilig å få en seier på Levermyr - og også gøy å være i 3. runde i cupen for første gang på 29 år! Heia Jerv!