Seier i Sørlandshallen

I kveldens treningskamp vant vi 4-2 mot Fløy. En god gjennomkjøring før vi reiser til Marbella på fredag.

Kampen startet på verst tenkelig måte for vår del. Fløy fikk frispark rett utenfor sekten meteren, og skøt den hardt over muren og i mål. Fløy gikk opp i 1-0 ledelse etter kun tre minutter. Like etter hadde de et skudd i stolpe. Resten av første omgang hadde vi god kontroll og Fløy fikk kun kjenne på ballen ved noen anledninger. Etter 21 minutter utlignet vi til 1-1. Larsen fikk ballen langs kanten, slo den inn til Myhre som sente ballen videre til Aase som var sikker i avslutningen.

Når det var spilt 30 minutter var Larsen frempå igjen. Nok en gang kom han på løp og Wichmann sendte en fin pasning gjennom. Innlegget traff Campos som skøt ballen sikkert i mål.

I førsteomgangens siste spilleminutt bestemte Aase seg for å gjøre det selv. Han dro med seg ballen, og plaserte den enkelt i mål. Stillingen var da 3-1 når lagene gikk til pause.

Like etter hvilen tok Aase ansvar igjen. Han lekte litt med Fløy spillerne før han sendte ballen rolig gjennom til Suggelia som kom alene med keeper. Suggelia gjorde ingen feil, og satt ballen rolig forbi en utspilt keeper.

Uten de store sjansene kom Fløy til slutt til en mulighet. De scoret og stillingen var da 4-2 til Jerv. Dette ble også sluttresultatet.