D71_8220

Seier i første treningskamp!

Første treningskamp endte med seier 4-0 over Vindbjart.

Det var i kveld klart for årets første treningskamp! Kampen ble spilt på Myra i Arendal og motstander var Vindbjart.

Jervs startende lag:

Ø. Knutsen - E. Knudsen, H. Hovstad, G. Andersen, K. Tønnessen - T. Zernichow, M. Wichmann, M. Hoel Andersen - T.A. Bringsverd, A. Khalili, L. Fereira (prøvespiller)

Vi har mest ball innledningsvis, men Vindbjart kommer til et par ganske skumle langskudd tidlig i kampen. Allerede etter 14 minutter går vi opp i ledelsen når Tønnessen legger inn til Hoel som setter ballen i mål fra 5-6 meter. 5 minutter senere øker vi ledelsen til 2-0 etter flott heading av Khalili som med det får sin første scoring i Jervdrakta. Det er kaptein Andersen som står for innlegget. Flere mål bli det ikke i den første omgangen, selv om vi fortsetter å styre kampen.

Like etter sidebytte øker vi ledelsen til 3-0 med den prøvespilleren Luke Fereira, som spilles gjennom av Tønnessen, og setter ballen sikkert i mål. Den hurtige brasilianske kantspilleren gjorde for øvrig en god figur i omlag 70 minuttene han fikk, og lagde også et straffespark for Jerv i det 67. minutt. Glenn Andersen gikk frem for å ta straffen, men Vindbjart-keeperen hindret scoring. Berglann var én av mange som kom inn ved pause. Også han fant veien til nettmaskene på Myra i dag, men scoringen hans ble annullert for offside. På overtid mottar den andre prøvespilleren Qudus Lawal ballen på ca. 16 meter etter en corner. Han snur seg rundt og skyter ballen i mål.

Med det ender dagens treningskamp med seier 4-0 over Vindbjart, i det Sandstø beskriver som en god kamp tatt omstendighetene i betraktning. Fullt intervju med han ser du på våre Facebook-sider her. Neste treningskamp er borte mot Notodden om én uke. Heia Jerv!