Seier etter overtidsdrama

Etter 99 spilte minutter går vi seirende av Sandnes Ulf stadion. En sliteseier med innholdsrike tilleggsminutter.

Sandnes Ulf går opp i ledelsen etter 14 spilte minutter. Bare minuttet etter sitter den for Jerv. Alexander Dang satt inn sin første scoring i Jervdrakten. En nydelig pasning av Tønnessen sniker seg bak forsvaret og Dang kommer alene med keeper. Han gjør ingen feil og setter ballen sikkert i mål fra skrått hold. En nok så jevnspilt førsteomgang uten de store sjansene.

Rolig andreomgang 

Reinhardsen kommer inn for Hove direkte etter hvilen. Vi starter andre omgang med å gå rett i strupen på Sandnes Ulf. Dommeren blåser i fløyten og vi setter igang. Larsen slår en lang ball direkte i rom på Dang som nok en gang kommer alene med keeper. Heller ikke her gjør han noen feil. Han lobber ballen i en perfekt bue over keeper og den går tverrligger inn. Dang viser hva han er god for og vi er glade for at han valgte å signere for Jerv. Keeperen til Sandnes Ulf blir liggende etter scoringen, og må tilslutt bli byttet ut.

Overtidsdrama

Etter scoring nummer to har vi god kontroll stortsett hele andre omgang. Vi skaper sjanser, men får ikke uttelling. Sandnes Ulf ligger kompakte og det er vanskelig å komme til de store sjansene. Det blir lagt til ni tilleggsminutter. Sandnes Ulf får en kontring, og utligner i 90 + 4. Stemningen er til å ta og føle på. Men vi gir oss ikke der. Vi får prispark på rundt 30 meter. Wichmann slår inn i boksen, Larsen header ballen på tvers, der står Wichne som header ballen ut 45. Håbestad får drømmetreff og klinker den i krysset på volley. For en scoring. Dommeren blåser av kampen og det er elleville jubelscener fra gutta. 

- En fantastisk deilig seier. Gutta viser stor moral. Først med å snu det etter å havne under, og så ved å respondere på utlikningen på overtid. En skikkelig sliteseier som smaker utrolig godt, sier mini.

Dagens målscorere: Alexander Dang (2) og Ole Marius Håbestad (1).
Dagens målscorere: Alexander Dang (2) og Ole Marius Håbestad (1).

Neste kamp spilles på Levermyr Stadion førstkommende onsdag 21.08.19, da kommer KFUM på besøk - møt opp og hei gutta frem til en ny trepoenger!

Annonse: