Satser videre med Sandstø!

FK Jerv er enige med Arne Sandstø om ny trenerkontrakt.

Arne Sandstø ut 2022-sesongen

FK Jerv er inne i den 5. strake sesong i Obosligaen. Fem sesonger som har inneholdt noen store og stolte øyeblikk og som vi ønsker å bygge videre på. Styret i FK Jerv tror på, og vil bygge opp under kontinuitet. Kontinuitet og utvikling – og vi jobber nå på spreng for å legge alle forhold best mulig til rette for alle i FK Jerv, enten det er i toppfotballen, gatelaget, utviklingsavdelingen eller i alle våre barne- og ungdomslag. 

Styret i FK Jerv har derfor besluttet å tilby Arne Sandstø en tre-års kontrakt som hovedtrener for vårt A-Lag. Vi mener Arne er rett person for fortsatt å ha ansvaret for det sportslige på vår A-lagssatsning. Han bryr seg om FK Jerv som klubb og ønsker å bygge kultur samtidig som han vet at det må tas noen ekstra tak i hverdagen for at klubben skal kunne ta nye steg.

Arne kom til FK Jerv foran 2016-sesongen, en sesong vi husker med glede.

Vi i styret ønsker å være med på å skape en god og utviklende arena for alle våre fotballspillere i alle aldre samt alle våre tillitsvalgte og frivillige noe som videre kan skape begeistring for alle våre fotballsupportere og en lønnsom arena for alle våre sponsorer. I den sammenheng er vi meget fornøyde med å kunne fortsatt ha med Arne Sandstø på laget som en viktig nøkkelperson.


- FK Jerv er en god arbeidsgiver og det er lett å trives i klubblokalene på Levermyr. Tett og godt samarbeid med daglig leder og klubbens styre, gir meg motivasjon som leder for det sportslige og med mulighet til å utforme planer og prosesser for klubbens sportslige fremtid. Selv om fokuset nå er 3 poeng så ofte som mulig, er vi allerede godt i gang med planleggingen og kartleggingen av 2020. Vi ønsker å vokse som klubb, og legge et godt fundament for ny sportslig satsning.
Dette kommer alle med hjerte for FK Jerv til å merke, og vi trenger så mange som mulig med på laget. Supportere, sponsorer, investorer og alle fra Grimstad som ønsker å assosiere seg med den største underholdningsscenen i byen.

Samtidig som vi bygger klubb, sier Arne Sandstø om sin nye kontrakt og langsiktighet med FK Jerv. 

Vi ser frem til 3 nye spennende år!


 

Annonse fra Obos-ligaen: