Poengdeling på Jessheim

Det endte med poengdeling i dagens kamp på Jessheim stadion

Vi startet kampen klart best og gikk opp i ledelsen etter 13 spilte minutter. Håbestad skøyt ballen inn i feltet og der dukket Campos opp på bakre stolpe og satt ballen enkelt i mål. Men kun 10 minutter senere kontret Ull/Kisa og de fikk stå nesten upresset å avslutte fra sekstenmeteren. Han plasserte ballen i lengste, og stillingen var da 1-1. Vi fortsatte å kontrollere banespillet og noen minutter før pause brøt Mafi foran, satt fart og lykkes med innlegg nummer to. Campos steg i været og headet ballen i mål. Vi fikk til pause med en 2-1 ledelse.

Vi fortsatte å presse på etter pause og var nære ved flere anledninger. Vi hadde mye fodt banespill og kom til mange gode sjanser, men manglet den siste tredjedelen. Når det var spilt 78 minutter fikk Ull/Kisa frispark i farlig posisjon og utlignet på frisparket, stillingen var da 2-2. Dette ble også sluttresultatet.

Vi gjør en god bortekamp, så det er bittert at vi ikke får seier, det hadde vi virkelig fortjent. Vi skal være fornøyde med at vi produserer så mye på bortebane, og det skal vi ta med oss videre. Vi slipper Ull/Kisa lite til offensivt, men slipper inn drittmål, så vi må luke bort de enkle baklengsmålene. Hvis vi fortsetter å produserer mange sjanser, så kommer vi også til å score mange mål fremover. Det er veldig positivt av vi både skaper mye og at vi får fine scoringer. Gøy å se at Campos scorer to fine mål i en kamp, sa assistenttrener Mini etter kampen.

Aase og Pibe måtte begge gå av banen etter en smell, men det er ikke noe alvorlig. Vi håper å se de tilbake på banen allerede neste kamp.

Mandag 20.juli kommer HamKam på besøk til Levermyr. Vi ser frem til en ny mulighet til å ta årets første trepoenger.