Poengdeling mot Lillestrøm

Det endte med poengdeling når Lillestrøm gjestet Levermyr i årets første flomlyskamp

I løpet av de ti første minuttene hadde vi to gode sjanser som kunne gitt oss tidlig ledelse, men da scoringen uteble snudde det fort. Lillestrøm gikk opp til 1-0 ledelse etter 14 minutter og 2-0 ledelse etter 18 minutter.

Gutta viste stå på vilje og kjempet videre. Etter det var spilt 22 minutter fikk vi spilt oss til en overgang og Pibe kjempet med seg ballen. Pibe var iskald mot keeper og satt ballen fint i mål. Stillingen var da 1-2 til pause.

I andre omgang kom Jerv ut som et friskt pust. Vi klarte å få ballen mer ned på bakken og spille vårt spill. Etter 54 minutter var Knudsen høyest på en corner, og han stanget inn utligningen, og stillingen var da 2-2.

Lillestrøm tok etterhvert litt over og vær ner ved ett par anledninger. Utover i kampen hadde begge lag sjanser og det kunne gått begge veier. Kanskje ble vi også snytt for ett straffespark i sluttminuttene. Kampen endte 2-2 og vi tok med oss et viktig poeng.

Bytter:

Wichne ut, Baidoo inn (55´)
Norheim ut, Aase inn (80´)
Håbestad ut, Dang inn (80´)

Neste kamp er allerede mandag 3.august klokken 18:00. Da møter vi Stjørdals-Blink borte.