Poengdeling mot Kongsvinger

I en kamp hvor ikke så mye klaffer, så skal vi være fornøyde med ett poeng.

Vi fikk en sterk start mot Kongsvinger da vi gikk opp i 1-0 ledelse etter tre minutter. Norheim spilte en fin ball gjennom til Campos som tok med seg ballen inn i banen og avsluttet fra sekstenmeteren. En fantastisk prestasjon.

Etter scoringen fortsetter vi å spille god fotball, men utover i omgangen inviterte vi Kongsvinger mer og mer inn i kampen. Vi fortsatte å prøve, men fikk ikke til så mye fremover i banen. Kongsvinger tok mer over og vi ble presset mer defensivt i banen. Vi klarte å stå i mot og gikk til pause på stillingen 1-0.

I andre omgang kom Kongsvinger best i gang og når det var spilt 55 minutter kom utligningen de kanskje fortjente. Stillingen var da 1-1. Kongsvinger fortsatte å presse på, men de kom ikke til de store sjansene. Og vi klarte heller ikke produsere så mye. Men i løpet av de siste fem til ti minuttene, kunne det gått begge veier. Kongsvinger fikk en stor sjanse mot slutten av kampen, men vi fikk avverget. Kampen endte da 1-1, og vi får være fornøyde med ett poeng i en kamp hvor vi kanskje ikke fortjente mer.

Bytter:

Baidoo ut, Håbestad (65´)
Wichne ut, Zernichow inn (65´)
Norheim ut, Aase inn (70´)

Nå ser vi frem mot ny kamp. Allerede på torsdag reiser troppen til Raufoss. Neste kamp spilles fredag 14.august klokken 18:00 på NAMMO Stadion.