Poengdeling i første hjemmekamp

Det ender med poengdeling i dagens kamp mot Sandnes Ulf

De første 20 minuttene er det enveiskjøring på Levermyr og det er kun vi som har ballen. Vi presser på for scoring og kommer til mange gode muligheter, men det vil seg ikke. Når det er spilt 24 minutter er vi uheldige bakover i banen og Sandnes Ulf går opp i ledelsen 1-0, i en periode hvor vi er klart best. 

Vi fortsetter å presse på ut omgangen, men vi lykkes ikke med å utligne til pause. Vi ligger derfor under 1-0 til pause. 

Etter pause kommer vi ut i like høyt og aggresivt press som i første omgang, og etter det er spilt 51 minutter utligner Pibe til 1-1. Det blir lagt en perfekt corner, og Pibe stiger opp i været og header ballen i mål. Vi legger oss ikke bakpå og fortsetter å presse på etter en scoring til. Og når det er spilt 66 minutter skjer det endelig. Ballen havner til slutt i bena på Aase som står på sekstenmeteren. Med teknikk og is i magen dribler han inn i feltet og setter ballen kontant bak keeper. Vi leder 2-1. 

Vi har full kontroll på kampen, men nok en gang, mot spillets gang, scorer Sandnes Ulf på en corner hvor vi er litt uheldige i feltet og ikke får klarert. Vi fortsetter å skape mye fremover i banen, men lykkes ikke med å score et mål til. Kampen ender derfor 2-2 og vi tar vårt første poeng i OBOS-ligaen 2020. 

Bytter: 

Hove ut, Knudsen inn (45´)
Campos ut, Baidoo inn (63´)
Pibe ut, Dang inn (82´)

Nå ser vi frem til å få en full treningsuke før neste kamp, som er borte mot Ullensaker/Kisa mandag 13.juli klokken 18:00.

Foto: Jan Skaregrøm

Annonse fra Obos-ligaen: