Poengdeling etter snuoperasjon av Jerv

Gutta står løpet ut og jobber hele kampen. Det ender med en fortjent opphenting og poengdeling.

Vi får en uheldig start på kampen med scoring i mot etter kun 2 minutter. Vi fortsetter å jobbe, men produserer ikke stort sett bort i fra en dobbelsjanse 6 minutter ut i kampen. Vi klarer ikke hente oss inn, KFUM går så opp i 0-2 ledelse, som også blir stillingen til pause.

Endringer og uttelling

Etter hvilen tar vi to bytter, hvorav et offensivt. Sandstø velger også å sette Simon Larsen opp på topp etter drøye 15 minutters spill i andreomgang, dette for å vinne duellene. Det viste seg å være lurt. Vi har spilt i 71 minutter før den endelig sitter for Jerv. Vi kommer til innlegg, Håbestad lobber den elegant over keeper videre til Dang der kan han stå alene og sette ballen i mål. Guttene fortsetter å jage på og det blir produsert flere gode sjanser. Men når det står 86 minutter på tavlen, så er Håbestad der igjen. Han kommer alene med keeper, og setter den rolig i mål. Det blir lagt til 6 minutter og vi fortsetter å presse på, men det stopper der. Kampen ender 2-2.

- Vi er litt tafatte og slurvete i førsteomgang og gir bort mange baller. Det straffer seg mot et veldig godt lag som KFUM. I pausen får vi gjort litt endringer og blir litt tryggere i eget spill. Vi lykkes med å stå opp og å gjenvinne, og vi skaper mer enn nok sjanser til å vinne. Men vi må være brukbart fornøyde med å spille 2-2 når vi ligger under 0-2, sier Arne Sandstø etter kampen.

For andre kamp på rad viser guttene enorm moral, og de jobber på i 90 + minutter.

Dagens målscorere: Alexander Dang og Ole Marius Håbestad

Kristoffer Tønnessen måtte av banen på båre, og det kan se ut til at det er noe med leddbåndet i ankelen. Vi krysser fingrene for at han er klar igjen til Søndag!

Allerede på søndag igjen er det ny kamp. Da tar vi i mot Skeid på Levermyr. Ser frem til å se dere der. Heia Jerv!!